Christoph Daum şi Răzvan Burleanu au discutat rezilierea contractului

Christoph Daum a revenit în România în cursul zilei de miercuri şi a mers direct la FRF pentru a discuta cu preşedintele Burleanu. Daum a declarat că întrevederea cu Burleanu a avut loc miercuri seară, iar acum se aşteaptă decizia Comitetului Executiv în ceea ce priveşte rezilierea contractului.

237 afișări
Imaginea articolului Christoph Daum şi Răzvan Burleanu au discutat rezilierea contractului

Christoph Daum şi Răzvan Burleanu au discutat rezilierea contractului

Daum a afirmat pentru presa din Germania că decizia finală va fi anunţată astăzi, după ce membrii Comitetului Executiv vor fi informaţi.

"Acum membrii Comitetului Executiv trebuie să fie informaţi. Sunt 14 membri care trebuie să fie informaţi, e nevoie şi de confirmarea lor, care e de aşteptat să vină în cursul zilei de joi", a declarat Christoph Daum pentru publicaţia germană rp-online.de.

Christoph Daum a preluat echipa naţională a României în iulie anul trecut, însă cu două etape înainte de finalul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din Rusia naţionala noastră se află pe locul 4 în Grupa E, cu 9 puncte, fără nicio şansă de a prinde barajul. Daum a reuşit doar două victorii în această grupă, ambele cu Armenia, şi trei rezultate de egalitate cu Muntengru, Kazakhstan şi Danemarca.

Federaţia Română de Fotbal s-a orientat acum spre doi tehnicieni din campionatul intern: Dan Petrescu şi Cosmin Contra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici