Ciclistul britanic Christopher Froome a câştigat Turul Franţei 2017

Ciclistul britanic Christopher Froome, 32 de ani, Team Sky, a câştigat duminică, pentru a patra oară, Turul Franţei, după ce etapa a 21-a, ultima a cursei, a fost adjudecată pe bulevardul Champs-Elysées din Paris de olandezul Dylan Groenewegen (Lotto-Jumbo).

420 afișări
Imaginea articolului Ciclistul britanic Christopher Froome a câştigat Turul Franţei 2017

Ciclistul britanic Christopher Froome a câştigat Turul Franţei 2017

Froome, s-a mai impus în 2003, 2015 şi 2016. În clasamentul final, a fost urmat de columbianul Rigoberto Uran (Cannondale Drapac) şi de francezul Romain Bardet (AG2R La Mondiale).

În ultima etapă a ediţiei din acest an, Christopher Froome s-a clasat pe poziţia cu numărul 65. Britanicul a devenit singurul ciclist care are patru Tururi ale Franţei în palmares. Recordul de cinci Tururi este deţinut de Jacques Anquetil, Eddy Merckx, Bernard Hinault şi Miguel Indurain.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici