Cifrele dezastruoase ale celor doi portari ai României din înfrângerea cu Cehia

România a excelat la nivelul portarilor în handbalul feminin mondial în ultimii 30 de ani. Cristina Dogaru, Luminiţa Huţupan-Dinu, Tereza Tamaş-Pâslaru, Talida Tolnai sau Paula Ungureanu au reuşit să închidă poarta în momentele dificile.

338 afișări
Imaginea articolului Cifrele dezastruoase ale celor doi portari ai României din înfrângerea cu Cehia

Cifrele dezastruoase ale celor doi portari ai României din înfrângerea cu Cehia

La Mondialul din Germania, Martin Ambros şi Horaţiu Paşca au mizat pe doi portari tineri, de sub 22 de ani: braşoveanca Denisa Dedu şi ucraineanca naturalizată Iulia Dumanska. După evoluţii bune în primele partide, în nota echipei, cei doi goalkeeperi ai primei reprezentative au evoluat sub aşteptări în meciul din optimi cu Cehia, 27-28.

Neprotejate de o apărarea care altădată reuşea să închidă culoarele, Dumanska şi Dedu au făcut un meci submediocru, iar cifrele din statistica partidei vorbesc de la sine. Dumanska a avut doar cinci intervenţii din 20 de aruncări expediate spre poarta sa, în timp ce Denisa a parat doar două mingi din 15 aruncări.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici