Cincinnati | Venus Williams este viitoarea adversară a lui Halep, dacă românca trece de Madison Keys

Simona Halep a aflat cu cine se va întâlni în sferturile de finală de la Cincinnati, până să câştige meciul din optimi. Venus Williams (nr. 65 WTA) a câştigat partida cu jucătoarea din Croaţia, Donna Vekic (nr. 26 WTA), şi s-a calificat mai departe la turneul din Ohio, scor 2-6, 6-3, 6-3.

356 afișări
Imaginea articolului Cincinnati | Venus Williams este viitoarea adversară a lui Halep, dacă românca trece de Madison Keys

Cincinnati | Venus Williams este viitoarea adversară a lui Halep, dacă românca trece de Madison Keys

Simona Halep va juca în optimi, joi noapte, 15 august, după ora 02:00 (ora României), în faţa sportivei din America, Madison Keys.

Simona si Venus s-au întâlnit de şapte ori până acum, iar Halep a câştigat patru dintre aceste meciuri, două dintre ele fiind în acest an, la Australian Open şi Miami.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici