Cine este Emma Răducanu, noua promisiune a tenisului feminin mondial? Adolescenta face furori la Wimbledon

  • Emma Răducanu este noua promisiune a tenisului feminin mondial
  • Adolescenta care face furori la Wimbledon are, pe linie paternă, rădăcini româneşti
  • Emma va juca în turul al treilea al competiţiei londoneze cu Sorana Cîrstea
2624 afișări
Imaginea articolului Cine este Emma Răducanu, noua promisiune a tenisului feminin mondial? Adolescenta face furori la Wimbledon

FOTO: Instagram @emmaraducanu

Tată român, mamă din China, născută la Toronto, joacă pentru Marea Britanie. Aceasta este Emma Răducanu, pe scurt. Adolescenta de 18 ani, cu rădăcini româneşti, a învins-o pe Marketa Vondrousova în turul doi de la Wimbledon. Emma a primit un wild card pentru turneul londonez. 

După partidă, chiar şi Sir Andy Murray a încurajat-o printr-o postare pe twitter. Emma tocmai şi-a luat examenele în aprilie, dar este sigură că va urma o carieră în tenis. Jucătoarea pe care o adoarme muzica rap şi care iubeşte ciocolata neagră joacă în turul 3 de la Wimbledon cu Sorana Cîrstea. 

„Călătoresc peste tot cu ciocolata neagră şi unt de arahide. E musai să le am cu mine, le iau peste tot. Mănânc în fiecare zi un pătrat de ciocolată neagră pentru că am nevoie de ceva dulce”, povesteşte Emma Răducanu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici