Cine este este favorit să preia postul de selecţioner al Spaniei şi care sunt celelalte nume de pe listă

Pestaţia slabă a Spaniei, de la Campionatul Mondial din Rusia, i-a făcut pe oficialii federaţiei să caute soluţii imediate în vederea numirii unui nou selecţioner. Pricipalul favorit este Roberto Martinez, actualul antrenor al Belgiei.

503 afișări
Imaginea articolului Cine este este favorit să preia postul de selecţioner al Spaniei şi care sunt celelalte nume de pe listă

Cine este este favorit să preia postul de selecţioner al Spaniei şi care sunt celelalte nume de pe listă

Spania, una din favoritele la câştigarea Campionatului Mondial, a fost eliminată surprinzător de ţara gazdă, Rusia, încă din prima fază eliminatorie a competiţiei. Pentru a nu se mai regăsi în această situaţie, federaţia caută un selecţioner care să reformeze echipa pânâ la debutul preliminariilor Campionatului European din 2020. Prima opţiune pentru ocuparea postului lăsat liber de Fernando Hierro este Roberto Martinez, cel care se află în sferturile Campionatului Mondial cu naţionala Belgiei.

Afirmaţia a fost făcută de Cadena Ser, un post de radio spaniol: „ Luis Rubiales, preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal, îl preferă pe Roberto Martinez în poziţia de selecţioner. Consideră că profilul antrenorului s-ar plia cel mai bine pe jocul Spaniei şi poate aduce un suflu nou”.

Pe lista posibililor selecţioneri se mai află Luis Enrique şi Quique Sanchez Flores.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici