Cine este favorit pentru postura de antrenor al echipei FCSB, după plecarea lui Nicolae Dică

Dan Alexa (39 de ani) e marele favorit pentru a-l înlocui pe Nicolae Dică pe banca FCSB. Antrenorul a avut deja şi o primă discuţie cu Gigi Becali (60 de ani), care va lua decizia finală în ceea ce priveşte banca tehnică după Sărbători.

1804 afișări
Imaginea articolului Cine este favorit pentru postura de antrenor al echipei FCSB, după plecarea lui Nicolae Dică

Cine este favorit pentru postura de antrenor al echipei FCSB, după plecarea lui Nicolae Dică

Nu e prima dată, însă, când latifundiarul din Pipera vrea să lucreze alături de "Chirurg", a dezvăluit chiar Dan Alexa.

În urmă cu 12 ani, în 2006, Cosmin Olăroiu şi Gigi Becali l-au vrut pe Dan Alexa la FCSB. Becali era dispus să ofere sume colosale, mult peste tot ce aveau în acel moment jucătorii din prima ligă din România. Dinamovist fiind, "Chirurgul" a refuzat atunci să tradeze şi să meargă să joace la marea rivală a trupei din "Ştefan cel Mare".

"Am vorbit cu Gigi Becali, care era convins să mă ia. Mă voia şi Olăroiu, era în ianuarie 2006, cu câteva luni înaintea acelui parcurs al Stelei din Cupa UEFA, când a ajuns până în semifinale. Eram în cantonament în China. Eram dinamovist convins! Plecasem în 2004 din Ştefan cel Mare, condus la aeroport de un autocar plin cu suporteri, în plină glorie, cu eventul în buzunar. Dinamo era în suflet. Am vorbit cu Gigi Becali, care mi-a oferit nişte sume... Nu mari, incredibil de mari! Dacă aş fi semnat cu Steaua, deveneam cel mai bine plătit fotbalist din România. Dacă semnam probabil că aveam o carieră mai bună sau nu", a declarat acum câteva săptămâni Alexa în GSP.

Dan Alexa antrenează în prezent la Dunărea Călăraşi, pe care a preluat-o din Liga 2 şi a mers cu ea în primul eşalon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici