Cine este handbalista care o va înlocui pe Cristina Neagu la CSM Bucureşti: " E un privilegiu pentru mine să fiu liderul echipei"

Cristina Neagu va sta pe tuşă şase luni după accidentarea de la Campionatul European din Franţa, iar problema interului stânga dă peste cap planurile campioanei CSM Bucureşti, formaţie care ţinteşte intrarea în Final Fourul Ligii Campionilor.

1942 afișări
Imaginea articolului Cine este handbalista care o va înlocui pe Cristina Neagu la CSM Bucureşti: " E un privilegiu pentru mine să fiu liderul echipei"

Andrea Lekic, CSM Bucureşti: Vom da totul pentru a câştiga trofee în acest sezon

Unul dintre cei mai buni conducători de joc din handbalul feminin, sârboaica Andrea Lekic, a făcut un pas în faţă şi şi-a asumat rolul de lider pe teren, în absenţa Cristinei Neagu.

'Programul la nivel internaţional este foarte încărcat, oamenii care decid calendarul ar trebui să ne întrebe şi pe noi şi să se gândească la sănătatea noastră. Am înţeles că vor fi luate nişte decizii în privinţa jocurilor şi a perioadei de pauză dintre ele. Noi, după această vacanţă, nu avem mult timp pentru antrenamente, sunt multe meciuri în această lună şi le-am şi pierdut pe Neagu şi Kurtovic. Fără ele va fi greu, trebuie să ne autodepăşim, vom schimba mult la stilul de joc", a spus liderul naţionalei Serbiei.

Coordonator de joc, Lekic poate juca şi inter stânga, dar şi inter dreapta, repertoriul său tehnic imens permiţându-i să se exprime la un nivel înalt pe orice post de la linia de 9 metri.

"Va trebui să fim bine pregătite fizic, să fim unite, să tragem mai mult atât în atac cât şi în apărare. Focusul nostru este pe fiecare meci în parte, nu suntem obsedaţi de partida cu Gyor, toate jocurile sunt importante. Vom da totul pentru a câştiga trofee în acest sezon. Pentru mine este normal să ţintesc sus, altfel nu aş putea să joc la nivel înalt. E un privilegiu pentru mine să fiu liderul echipei", a mai spus Andrea Lekic, potrivit siteului oficial al campioanei României.

Cristina Neagu a fost accidentată la finalul partidei cu Ungaria de la Campionatul European. În minutul 52 al meciului România - Ungaria, la scorul 26-27, Cristina Neagu, 9 goluri până în acel moment, a fost faultată de unguroaica Szimonetta Planeta şi i-a ”fugit” genunchiul drept, fiind scoasă pe targă din teren şi transportată la spital.

PROGRAMUL ECHIPEI ÎN LUNA IANUARIE
 

Liga Florilor
10.01 - CSM Bucureşti – Buzău
15.01 - SCM Craiova – CSM Bucureşti
18.01 - CSM Bucureşti – Baia Mare
27.01 - CSM Bucureşti – Zalău

Liga Campionilor
21.01 – Gyor – CSM Bucureşti

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici