Cine va arbitra meciurile dintre CS U Craiova - FC Botoşani şi Poli Iaşi - Dinamo

Arbitrul Istvan Kovacs va conduce la centru meciul CS Universitatea Craiova - FC Botoşani, programat duminică, în etapa a şasea a Ligii 1, în timp ce la a doua partidă a zilei, CSM Poli Iaşi - Dinamo Bucureşti, a fost delegat Sebastian Colţescu, informează site-ul frf-cca.ro.

499 afișări
Imaginea articolului Cine va arbitra meciurile dintre CS U Craiova - FC Botoşani şi Poli Iaşi - Dinamo

Cine va arbitra meciurile dintre CS U Craiova - FC Botoşani şi Poli Iaşi - Dinamo (Imagine. Arhiva Foto Mediafax)

La CS Universitatea Craiova - FC Botoşani, meci care va avea loc de la 17:30, pe stadionul "Municipal" din Drobeta-Turnu Severin, Kovacs îi va avea alături pe tuşierii Octavian Şovre şi Alexandru Cerei şi pe rezerva Florin Ovidiu Mazilu.

Dinamo va întâlni CSM Poli Iaşi, în deplasare, tot duminică, de la 20:00, cu Sebastian Colţescu la centru. Arbitrul craiovean va fi ajutat la cele două margini de Mircea Orbuleţ şi Daniel Mitruţi, iar rezervă va fi Marian Barbu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici