Cine va conduce Manchester United în acest sezon? Oficialii au luat decizia

  • Manchester United l-a numit pe Ralf Rangnick ca manager interimar până la sfârşitul sezonului.
  • El îl înlocuieşte pe Ole Gunnar Solskjaer, care a fost demis pe 21 noiembrie în urma înfrângerii cu Watford.
  • După sfârşitul acestui sezon, Rangnick va rămâne la Old Trafford încă doi ani într-un rol de consultanţă.
665 afișări
Imaginea articolului Cine va conduce Manchester United în acest sezon? Oficialii au luat decizia

Cine va conduce Manchester United în acest sezon? Oficialii au luat decizia

Manchester United l-a numit pe Ralf Rangnick ca manager interimar până la sfârşitul sezonului, sub rezerva cerinţelor de viză de muncă. În vârstă de 63 de ani, acesta îl înlocuieşte pe Ole Gunnar Solskjaer, care a fost demis pe 21 noiembrie în urma înfrângerii cu Watford.
 
„Sunt încântat să mă alătur lui Manchester United şi să mă concentrez să fac din acest sezon un sezon de succes”, a spus Rangnick.
 
După sfârşitul acestui sezon, Rangnick va rămâne la Old Trafford încă doi ani într-un rol de consultanţă. Primul său meci la conducerea lui United, care ocupă locul opt în Premier League, ar putea fi împotriva lui Arsenal, joi, dacă cererea lui de permis de muncă este primită la timp. Dacă nu, managerul temporar Michael Carrick va rămâne la conducerea echipei.
 
„Echipa este plină de talent şi are un echilibru excelent între tinereţe şi experienţă”, a adăugat Rangnick.
 
„Toate eforturile mele pentru următoarele şase luni vor consta în a-i ajuta pe aceşti jucători să-şi atingă potenţialul, atât individual, cât şi, cel mai important, ca echipă”, spune noul manager interimar. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici