Ciobotariu: Am reuşit acest rezultat pentru că am preferat să jucăm pe contraatac

Tehnicianul echipei ASA Târgu Mureş, Liviu Ciobotariu, a declarat, miercuri seară, după meciul cu Steaua, scor 1-0, că formaţia sa a reuşit acest rezultat pentru că a jucat pe contraatac.

187 afișări
Imaginea articolului Ciobotariu: Am reuşit acest rezultat pentru că am preferat să jucăm pe contraatac

Ciobotariu: Am reuşit acest rezultat pentru că am preferat să jucăm pe contraatac (Imagine: Dan Tautan/Mediafax Foto)

"A fost un joc greu, dificil, aşa cum anticipam. Am reuşit acest rezultat pentru că am preferat să jucăm pe contraatac. Ne-am dat seama că ei se apără foarte sus cu fundaşii. Am făcut un joc foarte bun, în special tactic. Am cedat deliberat atacul poziţional Stelei, i-am lăsat să construiască, dar ne-am apărat bine. Cred că am reuşit să le închidem spaţiile. Îi felicit pe jucători pentru atitudine. În acest meci ne-am propus să demonstrăm că poziţia în clasament nu este întâmplătoare, pentru că în acest retur avem zece victorii şi două rezultate de egalitate", a spus Ciobotariu.

Antrenorul mureşenilor consideră că lupta la titlu nu este încheiată: "Nu avem prima şansă la titlu. Lupta nu este încheiată, mai sunt de jucat cinci meciuri. Ne aşteaptă un meci foarte greu sâmbătă, cu Viitorul, o echipă imprevizibilă. Consider că lupta este deschisă în continuare. Ne bucurăm că am reuşit să trezim un oraş la viaţă. E un moment de mândrie pentru noi. Ar fi un moment istoric să câştigăm titlul după ce am promovat anul trecut".

Formaţia ASA Târgu Mureş a învins, miercuri, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Steaua, într-un meci din etapa a XXIX-a a Ligii I, şi a trecut pe primul loc în clasament, gruparea bucureşteană coborând astfel pe poziţia a doua.

Golul a fost marcat de Zicu, în minutul 37.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici