Ciprian Marica: Nu m-am gândit la varianta de a candida la şefia Federaţiei Române de Fotbal

Fostul internaţional Ciprian Marica a declarat miercuri, la ProSport LIVE, că nu s-a gândit la posibilitatea de a se implica în campania pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal.

212 afișări
Imaginea articolului Ciprian Marica: Nu m-am gândit la varianta de a candida la şefia Federaţiei Române de Fotbal

Ciprian Marica: Nu m-am gândit la varianta de a candida la şefia Federaţiei Române de Fotbal

Fostul atacant al lui Dinamo, VfB Stuttgart sau Schalke 04 a strâns 72 de selecţii la echipa naţională, pentru care a marcat 25 de goluri. Marica este al cincilea în topul golgheterilor all-time ai României.

”M-au flatat aprecierile, dar nu m-am gândit la varianta asta. Eu dacă îmi pun ceva în cap sunt destul de ambiţios. Vreau să fac ceva, dar când am venit în România mi s-a spus că trebuie să mă reacomodez. Mie sportul mi-a dat foarte multe, cred că pentru a reuşi e nevoie de mai mulţi oameni, eu am venit cu mentalitatea asta. Să facem! Şi mi s-a spus că nu merge <să facem>, aici trebuie să faci pentru tine şi pentru familia ta. Dacă ştiu că nu pot să fac să rămână ceva după mine nu mă interesează, nu vreau să fac!

Nu ştiu cât de mult îşi doresc Chivu, Popescu sau Hagi să se implice. Cristi nu îşi doreşte absolut deloc să facă ceva în România, s-a mutat la Milano, aşa a spus. Repet, dacă ştiu că voi putea vreodată să fac ceva mă voi implica, deocamdată nu. Dacă ne uităm bine şi la preşedinţii de afară în sport trebuie să fie oameni din sport, din fenomen, oameni care trebuie să ştie ce înseamnă fotbalul”, a spus Ciprian Marica la ProSport LIVE.

Născut la 2 octombrie 1985, Ciprian Marica şi-a început cariera la Dinamo Bucureşti, echipă la care a evoluat, la nivel profesionist, între 2001 şi 2004, înainte să se transfere la Şahtior Doneţk (2004-2007), de unde a făcut apoi pasul către Bundesliga, la VfB Stuttgart, unde a jucat în perioada 2007-2011. El a evoluat ulterior la Schalke 04 (2011-2013), Getafe (2013-2014), Konyaspor (2014-2015), precum şi la Steaua Bucureşti, în 2016.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici