Ciprian Tătăruşanu: Este greşeala întregii echipe

Portarul echipei Steaua, Ciprian Tătăruşanu, a declarat, miercuri, la finalul partidei cu FC Basel, scor 1-1, contând pentru etapa a patra a Ligii Campionilor, că reuşita lui Sio din prelungirile partidei a fost cauzată de o greşeală a întregii echipe.

718 afișări
Imaginea articolului Ciprian Tătăruşanu: Este greşeala întregii echipe

Ciprian Tătăruşanu (Imagine: Mircea Rosca/ Mediafax Foto)

"Nu le-am oferit nicio ocazie clară de gol, dar apoi a venit acel gol din minutul 90 pe care nu trebuia să-l primim. Este greşeala întregii echipe. Puteam face mai mult, puteam câştiga acest meci. Sunt trist când primeşti gol în minutul 90, la singura lor ocazie de poartă, când noi am controlat jocul. Este frustrant, dar aşa este fotbalul. De asta este frumos, pentru că este imprevizibil", a spus Tătăruşanu pentru Dolce Sport.

Ciprian Tătăruşaun a afirmat că lupta pentru calificarea în primăvara europeană nu este încheiată, chiar dacă Steaua ocupă ultimul loc în clasament cu doar două puncte. "Nu este vina lui Daniel (n.r.-Georgievksi), este vina întregii echipe, nu trebuia să ajunge acel om liber să centreze în careu. Câştigăm ca o echipă, pierdem ca o echipă. O victorie ne propulsa spre primăvara europeană, dar avem două puncte, nu este totul încheiat, avem un meci acasă cu Schalke pe care trebuie să-l câştigăm", a completat Tătăruşanu.

Campioana României, Steaua Bucureşti, a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susţinut, miercuri, în deplasare, în compania echipei elveţiene FC Basel, în etapa a IV-a a grupei E a competiţiei. Pentru Steaua a marcat Piovaccari '17, iar pentru FC Basel a înscris Sio '90+1. Steaua se află pe ultimul loc în grupa E, cu două puncte după patru meciuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici