Cîrstea a jucat până la urmă în Fed Cup, dar la dublu. Desfăşurarea bizară a meciului. Reacţia Soranei

Întâlnirea România - Elveţia, contând pentru accederea în Grupa Mondială din Fed Cup, s-a încheiat cu scorul de 3-1, după ce tricolorele au câştigat toate meciurile de simplu şi au fost învinse la dublu de sportivele din Ţara Cantoanelor. Spectatorii au rămas în număr mare în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pentru a le susţine pe "Sori" şi "Miki", dar cele două nu au reuşit să câştige un ultim meci care a contat doar pentru palmares, scrie prosport.ro.

5466 afișări
Imaginea articolului Cîrstea a jucat până la urmă în Fed Cup, dar la dublu. Desfăşurarea bizară a meciului. Reacţia Soranei

Cîrstea a jucat până la urmă în Fed Cup, dar la dublu. Desfăşurarea bizară a meciului. Reacţia Soranei

Partida de dublu a avut o desfăşurare neobişnuită şi nimeni nu se aştepta ca elveţiencele să mai revină după ce Cîrstea şi Buzărnescu au defilat în primul primul act, nelăsându-le niciun game adversarelor. Se prefigura o nouă umilinţă pentru jucătoarele antrenate de Heinz Gunthardt, însă acestea au reuşit o răsturnare de scor fabuloasă. Culmea, Golubic şi Teichmann şi-au adjudecat următorul act tot cu 6-0, iar în super-tie-break s-au impus cu 10-6.

Citiţi continuarea articolului şi reacţia Soranei pe prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici