Cîrstea, Niculescu şi Begu, în turul doi al calificărilor la New Haven

Jucătoarele de tenis Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Irina-Camelia Begu au acces, sâmbătă, în turul doi al calificărilor la turneul Premier de la New Haven (SUA), dotat cu premii totale de 710.000 de dolari.

83 afișări
Imaginea articolului Cîrstea, Niculescu şi Begu, în turul doi al calificărilor la New Haven

Sorana Cîrstea (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sorana Cîrstea, beneficiara unui wild-card, a trecut de belgianca Alison Van Uytvanck, scor 6-3, 6-2, şi va juca în runda următoare cu sportiva Kaia Kanepi, din Estonia.

Monica Niculescu a învins-o pe jucătoarea cehă Karolina Pliskova, scor 6-1, 6-1, urmând să joace cu germanca Annika Beck.

Irina-Camelia Begu a trecut în primul tur al calificărilor de Zarina Diyas (Kazahstan), scor 7-6 (6), 6-1, şi va juca în runda secundă cu franţuzoiaca Pauline Parmentier.

La New Haven, Simona Halep, deţinătoarea titlului, este principala favorită, urmând să joace direct în turul doi în compania învingătoarei din meciul dintre Magdalena Rybarikova (Slovacia) şi o sportivă venită din calificări.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici