Clasament Liga 1. Sepsi Sf. Gheorghe a învins Universitatea Craiova cu 1-0 şi a urcat pe poziţia 10

Sepsi Sf. Gheorghe s-a impus, sâmbătă, în faţa Universităţii Craiova, cu scorul de 1-0, în etapa 18 din Liga 1.

232 afișări
Imaginea articolului Clasament Liga 1. Sepsi Sf. Gheorghe a învins Universitatea Craiova cu 1-0 şi a urcat pe poziţia 10

Sepsi Sf. Gheorghe a învins Universitatea Craiova cu 1-0 şi a urcat pe poziţia 10 în clasamentul Ligii 1.

Pavol Safranko a deschis scorul, pentru Sepsi Sf. Gheorghe, în minutul 8. Safranko a marcat după ce a rămas singur cu portarul Popescu, învingându-l.

Echipele utilizate:
Sepsi Sf. Gheorghe: Niczuly – Dimitrov, Barisic, Diakhite, Ştefan – Vasvari, Velev – Cârnat (Gal-Andrezly 62), Fulop (Salli 75), Moussa – Safranko (Karanovic 88)
Universitatea Craiova: Popescu – Bancu, Ferreira, Bălaşa, Măţel – Ivanov (Roman 78), Cicâldău, Qaka (Mateiu 78) – Mihăilă, Ivan, Niţu (Zakaric 29)

În clasamentul Ligii 1, Sepsi Sf. Gheorghe a urcat pe poziţia 10, cu un total de 19 puncte, iar Universitatea Craiova se menţine pe locul 4, cu 31 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici