Claudia Bobocea a câştigat medalia de argint la Campionatele Europene de atletism în sală din Turcia

Atleta din România, Claudia Bobocea, a încheiat cursa de 1.500 metri de la Campionatele Europene de atletism în sală din Istanbul, Turcia, cu timpul de 4:03.76 minute, obţinând medalia de argint.

450 afișări
Imaginea articolului Claudia Bobocea a câştigat medalia de argint la Campionatele Europene de atletism în sală din Turcia

Claudia Bobocea a câştigat medalia de argint la CE de atletism în sală, după ce a încheiat cursa de 1.500 de metri cu timpul de 4:03.76 minute.

Medalia de aur a revenit sportivei britanice Laura Muir (4:03.40), iar cea de bronz polonezei Sofia Ennaoui (4:04.06).

România nu a mai obţinut medalii la CE de sală din 2015, când Marian Oprea (triplusalt) şi Floretina Marincu (săritura în lungime) au cucerit medaliile de bronz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici