Claudiu Niculescu are o ofertă din campionatul Chinei

După despărţirea de Dinamo de anul trecut, Claudiu Niculescu (42 de ani) poate prelua o echipă din China. Anunţul a fost făcut de Giovanni Becali, care a afirmat că acesta poate avea şi un salariu fabulos: 2,5 milioane de euro pentru el şi staff-ul său.

98 afișări
Imaginea articolului Claudiu Niculescu are o ofertă din campionatul Chinei

Claudiu Niculescu are o ofertă din campionatul Chinei

”Cu Claudiu Niculescu s-au comportat mişeleşte la Dinamo, extrem de prost. El putea să continue munca din sezonul precedent. Bratu a făcut câteva greşeli, a adus nişte jucători de care nu avea nevoie, pe Popovici, băiatul cu părul ăla, pe Axente.

Tot răul e spre bine pentru Claudiu Niculescu. Avem acum o propunere de la o echipă din China, de două milioane şi jumătate pentru el şi staff-ul lui. Dragoş Grigore e artizanul acestei afaceri. Vedem zilele astea dacă se concretizează”, a declarat Becali la TelekomSport.

Claudiu Niculescu l-a înlocuit pe Florin Bratu pe banca lui Dinamo în toamna anului trecut, dar a fost demis după trei meciuri, în locul său fiind adus Mircea Rednic. Ar fi prima echipă din străinătate pentru fostul atacant al ”câinilor”, care a mai pregătit echipele U Cluj, Bihor Oradea, Damila Măciuca, CSM Râmnicu Vâlcea, CS Mioveni şi FC Voluntari.

O Cupă şi o Supercupă a României a cucerit antrenorul de 42 de ani, toate pe banca ilfovenilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici