Claudiu Niculescu: Aş fi preferat să nu marchez eu şi să câştige echipa

Atacantul echipei Universitatea Cluj, Claudiu Niculescu, a declarat, duminică, după înfrângerea din meciul cu Steaua, scor 1-2, în care a marcat un gol din penalti, că ar fi preferat să nu înscrie el, dar formaţia sa să învingă.

10 afișări
Imaginea articolului Claudiu Niculescu: Aş fi preferat să nu marchez eu şi să câştige echipa

Claudiu Niculescu: Aş fi preferat să nu marchez eu şi să câştige echipa (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Sunt foarte dezamăgit pentru că am început cu stângul. Aş fi preferat să nu marchez eu şi să câştige echipa. Mergem la Braşov după trei puncte. Nu a fost vorba de teamă, dar am întâlnit o echipă foarte bună, combinativă, o candidată serioasă la titlu care ne-a creat probleme. Dacă jucam cu o nou-promovată şi pierdeam, atunci dezamăgirea era şi mai mare. Dacă jucam în Cluj, aveam mai mari şanse de câştig. Sperăm să nu mai facem greşeli pe viitor. Trebuie să fim mai serioşi decât până acum, să ridicăm capul pentru că nu am jucat cu o echipă oarecare", a spus Niculescu.

Claudiu Niculescu, care a marcat în minutul 8, din penalti, a evoluat până în minutul 76. După ce a fost schimbat, galeria Universităţii Cluj l-a chemat să scandeze împreună împotriva Stelei, ceea ce atacantul a şi făcut.

Formaţia Universitatea Cluj a fost învinsă, duminică, scor 2-1 (1-1), de echipa Steaua, într-un meci din prima etapă a Ligii I, disputat pe stadionul "Cetate" din Alba Iulia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici