Claudiu Niculescu l-a depăşit pe Anghel Iordănescu în clasamentul golgheterilor "all time"

Atacantul echipei Universitatea Cluj, Claudiu Niculescu, care a marcat două goluri în meciul cu formaţia CS Mioveni, din etapa a XVIII-a a Ligii I, l-a depăşit pe Anghel Iordănescu în clasamentul golgheterilor "all time", informează site-ul oficial al FRF.

680 afișări
Imaginea articolului Claudiu Niculescu l-a depăşit pe Anghel Iordănescu în clasamentul golgheterilor "all time"

Claudiu Niculescu (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Niculescu a urcat pe treapta a 11-a a topului, cu 156 de goluri marcate în Liga I.

Portarul Claudiu Puia, aflat la al şaselea sezon la FC Vaslui, a debutat în Liga I în partida pierdută, scor 2-3, în faţa formaţiei Rapid Bucureşti.

Fundaşul echipei Oţelul Galaţi, Milan Perendija, a jucat meciul 50 în prima ligă şi a marcat primul său gol în partida câştigată, cu scorul de 1-0, în faţa formaţiei Petrolul Ploieşti.

Liderul clasamentului golgheterilor din acest sezon este dinamovistul Marius Niculae, care a reuşit să înscrie de 14 ori. Ultima oară când golgheterul Ligii I înscrisese mai multe goluri la jumătatea întrecerii s-a întâmplat în sezonul 1999-2000, atunci când Adrian Mutu înscrisese, tot pentru Dinamo, 18 goluri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici