Clubul ASA Târgu Mureş, obligat de CNSL la plata restanţelor către cinci jucători

Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor (CNSL) din cadrul FRF a obligat clubul ASA Târgu Mureş la plata restanţelor financiare către cinci jucători, informează site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

165 afișări
Imaginea articolului Clubul ASA Târgu Mureş, obligat de CNSL la plata restanţelor către cinci jucători

Clubul ASA Târgu Mureş, obligat de CNSL la plata restanţelor către cinci jucători (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Gruparea ardeleană va trebui să achite drepturile financiare restante foştilor săi jucători, Janos Szekely, Claudiu Voiculeţ, Dorin Goga, Claudiu Bumba, dar şi lui Ionuţ Balaur, fotbalist care se află şi acum în lotul condus de Vasile Miriuţă.

În ceea ce priveşte litigiul deschis de Ianis Zicu pentru recuperarea datoriilor de la ASA Târgu Mureş, membrii CNSL au luat act de renunţarea la judecată a fotbalistului.

De asemenea, gruparea Astra Giurgiu a fost obligată de CNSL la plata drepturilor restante aferente perioadei 1 februarie 2015 - 30 iunie 2015 fostului jucător Hubert Wolakiewicz. Fundaşul polonez a fost şi el obligat la plata taxei de procedură şi a onorariului de avocat.
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici