Clubul Aston Villa este de vânzare

Clubul Aston Villa a fost scos la vânzare, a anunţat, luni, Randy Lerner, proprietarul american care deţine gruparea engleză din 2006.

65 afișări
Imaginea articolului Clubul Aston Villa este de vânzare

Clubul Aston Villa este de vânzare (Imagine: Shutterstock)

"Trebuie să permit clubului să avanseze şi să caute un nou conducători care va aduce prospeţime. În urmă cu mai multe săptămâni am spus că voi clarifica rolul meu viitor la club. Acum ştiu că afacerile din fotbal sunt iraţionale şi cred că am ajuns dincolo de limită", a declarat Lerner, care a cheltuit 77 de milioane de euro pentru a cumpăra clubul din Birmingham.

Aston Villa a jucat finala Cupei Angliei şi finala Cupei Ligii Angliei în 2010.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici