Clubul de fotbal care a ajuns la cea mai lungă serie de meciuri fără victorie din ultimii 28 de ani

Arsenal a pierdut meciul cu Eintracht Frankfurt, disputat pe teren propriu, joi seara, în grupa F din Europa League, scor 1-2, ajungând astfel la şapte partide fără victorie în toate competiţiile.

394 afișări
Imaginea articolului Clubul de fotbal care a ajuns la cea mai lungă serie de meciuri fără victorie din ultimii 28 de ani

Clubul de fotbal care a ajuns la cea mai lungă serie de meciuri fără victorie din ultimii 28 de ani

În urma eşecului cu Eintracht Frankfurt, Arsenal a ajuns la cea mai lungă serie de meciuri fără victorie din ultimii aproape 28 de ani, scrie BBC. Precedentul record negativ a fost stabilit în februarie 1992, când londonezii nu au câştigat timp de opt meciuri sub comanda antrenorului George Graham.

O astfel de serie negativă nu a avut loc sub comanda lui Arsene Wenger, cel care a pregătit echipa timp de aproape 22 de ani, în perioada 1996-2018.

Unai Emery, actualul antrenor al lui Arsenal, nu a dorit să vorbească despre eventuala pierdere a postului, spunând că se concentrează pe îmbunătăţirea jocului elevilor săi.

"Mă gândesc doar la cum ne putem îmbunătăţi şi la cum putem obţine încrederea necesară. Jucătorii sunt puţin demoralizaţi, dar, dacă vom menţine evoluţia din prima repriză a meciului cu Eintracht Frankfurt, va fi bine", a spus Emery, joi seara.

Arsenal a pierdut meciul cu Eintracht Frankfurt, 1-2, după ce a condus la pauză. Aubameyang a punctat pentru londonezi, însă Kamada, cu două reuşite, a adus victoria nemţilor. După cinci runde din grupa F a Europa League, Arsenal se menţine pe primul loc, cu 10 puncte.

Ultima victorie a lui Arsenal a avut loc la 24 octombrie, în Europa League, contra portughezilor de la Vitoria Guimaraes. Ulterior, au urmat cinci remize şi două eşecuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici