Clubul Juventus Torino îl doreşte pe mijlocaşul Youri Tielemans

Clubul italian Juventus Torino îl urmăreşte de câteva sezoane pe tânărul mijlocaş de la Anderlecht, Youri Tielemans, iar în această vară, campioana Italiei va face o ofertă concretă pentru colegul lui Stanciu şi Chipciu, notează Ilbianconero.

174 afișări
Imaginea articolului Clubul Juventus Torino îl doreşte pe mijlocaşul Youri Tielemans

Clubul Juventus Torino îl doreşte pe mijlocaşul Youri Tielemans (Imagine: Alexandru Dobre/ Mediafax Foto)

Mijlocaşul în vârstă de 19 ani, cotat la 17 milioane de euro, este unul dintre cei mai doriţi tineri jucători din Europa. Youri Tielemans a marcat 12 goluri în cele 27 de apariţii pentru Anderlecht şi a intrat, din nou, în atenţia clubului Juventus Torino.

Youri Tielemans a fost rezervă la meciul de sâmbătă seară, dintre Belgia şi Grecia, încheiat la egalitate, scor 1-1, la Bruxelles, în preliminariile Campionatului Mondial din Rusia. Cu toate acestea, se aşteaptă ca Tielemans să fie titular la partida amicală de marţi, împotriva Rusiei, iar scouterii lui Juventus vor fi prezenţi la acest meci.

De asemenea, Tielemans se află pe lista de transferuri şi a clubului Napoli. Mijlocaşul belgian are contract cu Anderlecht, formaţia la care evoluează internaţionalii Nicolae Stanciu şi Alexandru Chipciu, până în 2020.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici