Clubul Olympiacos Pireu ameninţă cu retragerea din campionatul Greciei, nemulţumit de arbitraje

Clubul Olympiacos Pireu a ajuns la capătul răbdării şi a trimis o scrisoare subsecretarului de stat pe probleme de sport, Lefteris Avgenakis, în care a precizat că are în plan să se retragă din campionatul Greciei.

83 afișări
Imaginea articolului Clubul Olympiacos Pireu ameninţă cu retragerea din campionatul Greciei, nemulţumit de arbitraje

Clubul Olympiacos Pireu ameninţă cu retragerea din campionatul Greciei, nemulţumit de arbitraje

Oficialii grupării din Pireu cer ca Guvernul să intervină în fotbalul grec.

"Cerem guvernului să intervină pentru a remedia imediat situaţia actuală şi pentru a pune bazele unui nou management al fotbalului grec. Nu suntem dispuşi să continăm să participăm la un campionat care nu garantează nici măcar minimum de echitate între echipe şi în care competiţiile sunt complet învechite şi aranjate", se arată în scrisoarea clubului, potrivit lequipe.fr.

Alături de scrisoare, Olympiacos a transmis şi imagini video cu deciziile greşite luate de arbitri împotriva echipei în ultimii trei ani şi a criticat folosirea VAR, despre care a afirmat că nu şi-a atins scopul.

Olympiacos Pireu este cel mai de succes club din Grecia, cu 44 de titluri de campioană, ultimul titlu câştigat fiind în 2017. În acest sezon, echipa antrenată de Pedro Martins este lider în clasament, cu 26 de puncte după 10 etape, la două puncte de PAOK Salonic, de pe locul al doilea şi la nouă de AEK Atena, de pe locul al treilea.

La rândul său, subsecretarului de stat pe probleme de sport, Lefteris Avgenakis, a promis că se va întâlni cu cei din conducerea clubului Olympiacos Pireu când va reveni din Qatar, acolo unde se află într-o vizită oficială.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici