Clubul Sportig Lisabona ar putea să schimbe numele stadionului în Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo ar putea să aibă un stadion cu numele său. Este vorba de clubul Sporting Lisabona, care ar vrea să-şi redenumească arena din "Jose Alvalade" în "Cristiano Ronaldo".

134 afișări
Imaginea articolului Clubul Sportig Lisabona ar putea să schimbe numele stadionului în Cristiano Ronaldo

Clubul Sportig Lisabona ar putea să schimbe numele stadionului în Cristiano Ronaldo

Starul portughez a crescut la Sporting, formaţie de la care a fost transferat în 2003 la Manchester United contra 19 milioane de euro.

"Este o idee pe care o luăm în calcul, una de care am fi foarte mândri. Cristiano Ronaldo a fost şi va fi mereu unul dintre marile simboluri din istoria clubului nostru", a declarat preşedintele clubului Sporting Lisabona, Federico Varandas, citat de AS.

Stadionul lui Sporting poartă numele lui Jose Alvalade, fondatorul clubului, din anul 1956.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici