Clubul sportiv Pandurii Târgu-Jiu a intrat în acţionariatul unei televiziuni

Clubul sportiv Pandurii Lignitul Târgu-Jiu a intrat în acţionariatul televiziunii generaliste Tele 3, în care deţine 10% din acţiuni, potrivit unor documente depuse la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA).

185 afișări
Imaginea articolului Clubul sportiv Pandurii Târgu-Jiu a intrat în acţionariatul unei televiziuni

Clubul sportiv Pandurii Târgu-Jiu a intrat în acţionariatul unei televiziuni

CNA a analizat, în şedinţa de marţi, o notificare a societăţii Tele 3 Media SRL cu privire la modificarea acţionariatului său. Societăţile care deţin licenţe audiovizuale au obligaţia să notifice CNA în legătură cu orice modificare apărută în licenţă, în conformitate cu legislaţia audiovizualului.

Până în prezent asociaţii societăţii erau: Robert-Dorin Filip (35%), Gicu Cranta (30%), Ion Sorin Hasna (25%) şi Gabriel Florin Beraru (10%).

După modificarea acţionariatului, asociaţii societăţii sunt Costina Pîrvulescu (60%), Remus Băluţeanu (20%), Roberto La Ferla (10%) şi Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Târgu-Jiu (10%).

Tele 3 este o televiziune locală, care difuzează un program generalist. Sediul televiziunii se află în Târgu-Jiu.

De asemenea, societatea Tele 3 Media SRL a solicitat şi a primit aprobarea CNA de a creşte programele de informare difuzate de la 50% la 76%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici