Cluj: Maratonul Internaţional Arobs, câştigat de un alergător din Kenya, în vârstă de 33 de ani

Proba de maraton masculin de peste 42 de kilometri din cadrul Maratonului Internaţional Arobs Cluj-Napoca a fost câştigată, duminică, de un alergător în vârstă de 33 de ani din Kenya, cu un timp de două ore, 25 de minute şi 24 de secunde, transmite corespondentul MEDIAFAX.

876 afișări
Imaginea articolului Cluj: Maratonul Internaţional Arobs, câştigat de un alergător din Kenya, în vârstă de 33 de ani

Cluj: Maratonul Internaţional Arobs, câştigat de un alergător din Kenya, în vârstă de 33 de ani (Imagine: Mediafax Foto / Vasile Magradean)

Alergătorul kenyan James Emuria a declarat, la finalul cursei, pe stadionul Cluj Arena, că a făcut o alergare bună şi este fericit că a câştigat.

"A fost bine, puţin vânt, sunt fericit că am câştigat. Am alergat la mai multe maratoane în cariera mea până acum, în Belgia, Polonia, Grecia. Mă antrenez în fiecare zi, acasă, în Kenya”, a spus Emuria.

Kenyanul a fost urmat de un alergător din Ungaria, Nagy Tamas.

La cele cinci probe ale Maratonului Internaţional Arobs Cluj-Napoca - maraton, semimaraton, ştafetă, cros şase kilometri şi cros pentru copii doi kilometri - s-au înscris peste 3.500 de alergători din ţară şi din străinătate. Traseul probelor a fost pe mai multe străzi din zona centrală a municipiul Cluj-Napoca şi din cartierul Grigorescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici