Clujul va găzdui Europeanul de Snooker. "Bucureştiul nu are sală pentru Campionatul European"

Cluj Napoca va organiza, după evenimentele din tenis, baschet şi handbal, Campionatul European de Snooker, în luna octombrie, competiţie la care participă, nu doar din Europa, ci din întreaga lume.

1811 afișări
Imaginea articolului Clujul va găzdui Europeanul de Snooker. "Bucureştiul nu are sală pentru Campionatul European"

Clujul va găzdui Europeanul de Snooker. "Bucureştiul nu are sală pentru Campionatul European" (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Adrian Thiess, omul care a organizat meciurile lui Ronnie O'Sullivan la Bucureşti, anul trecut, a dezvăluit că metropola ardeleană va găzdui CE de snooker. La competiţia din perioada 3-9 octombrie vor participa 128 de jucători din 89 de ţări, din toată lumea, chiar dacă titulatura campionatului este de "european". Printre ei, Ronnie O'Sullivan, care şi-a confirmat deja prezenţa! 18 televiziuni vor transmite competiţia, care va fi urmărită de peste 100 de milioane de telespectatori.

TITLURILE ZILEI

”Am pus pe hârtie deja. Am luat sala, am vorbit şi cu Emil Boc, e stabilit. La Bucureşti nu avem o locaţie potrivită. Sala Polivalentă e perfectă", a spus Thiess.

În martie, meciul România-Norvegia, la handbal feminin, se va desfăşura tot în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. În aprilie, echipa de Fed Cup a României va reveni şi ea în capitala Transilvaniei, pentru duelul cu Germania, pentru menţinerea în Grupa Mondială.

Astăzi, România întâlneşte Turcia, la baschet feminin, tot la Cluj, în preliminariile EuroBasket. În fine, pe 23 martie, tot la Cluj-Napoca se va disputa şi meciul amical de fotbal România-Lituania, pe Cluj Arena, singura arenă ”Elite” din ţară care deţine aviz ISU în acest moment.

Evenimentele sportive găzduite de Cluj-Napoca în acest an:

România – Turcia, baschet feminin, 20 februarie

România – Norvegia, handbal feminin, 9 martie

România – Lituania, fotbal masculin, 23 martie

România – Germania, tenis feminin, 16-17 aprilie

Campionatul European de Snooker, 3-9 octombrie

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici