CM 2018 | Anglia se impune cu 6-1 împotriva statului Panama şi se califică în optimile competiţiei

Pentru prima dată în ultimii 12 ani, Anglia a pornit cu două victorii la Cupa Mondială. Dacă primul joc cu Tunisia a fost câştigat în prelungiri (2-1), în faţa statului Panama a dat recital. Englezii s-au impus cu 6-1, după o primă repriză istorică cu 5 goluri.

132 afișări
Imaginea articolului CM 2018 | Anglia se impune cu 6-1 împotriva statului Panama şi se califică în optimile competiţiei

CM 2018 | Anglia se impune cu 6-1 împotriva statului Panama şi se califică în optimile competiţiei

Anglia a marcat de şase ori în poarta lui Panama, după reuşitele lui John Stones (min. 8 şi 40), Harry Kane (min. 22, 45+1 şi 62) şi Jesse Lingard (min. 36). De partea cealaltă, adversarii au marcat prin Felipe Baloy (min. 78).

Meciul a fost la discrteţia europenilor, singura necunoscută fiind cea a scorului final. Partida s-a încheiat cu 12 ocazii de gol pentru Anglia, din care 7 şuturi pe poartă. De partea cealaltă, Panama a încheiat cele 90 de minute cu 2 şuturi pe poartă.

În urma acestui rezultat, Anglia şi Belgia sunt calificate în fazele eliminatorii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici