CM 2018 | Motivul pentru care Diego Maradona este prezent la meciurile Argentinei din Rusia. Ce primeşte în schimb

Jurnaliştii englezi de la Daily Mail au aflat motivul pentru care Diego Maradona (57 de ani) participă la fiecare meci al selecţionatei Argentinei. Fostul mare fotbalist este ambasador FIFA şi face parte din strategia preşedintelui Gianni Infantino de a atrage cât mai mulţi oameni pe stadioane.

3656 afișări
Imaginea articolului CM 2018 | Motivul pentru care Diego Maradona este prezent la meciurile Argentinei din Rusia. Ce primeşte în schimb

CM 2018 | Motivul pentru care Diego Maradona este prezent la meciurile Argentinei din Rusia. Ce primeşte în schimb

Italianul care conduce forul mondial şi-a gândit strategia în aşa fel încât fiecare ţară prezentă la Mondialul din Rusia să aibă de partea sa câte un jucător care a scris istorie pentru echipa naţională. Scopul este de a crea vizibilitate şi de a atrage la meci şi suporterii mai nostalgici sau pe simpatizanţii fostelor glorii ale fotbalului mondial.

Pentru fiecare meci la care asistă, Maradona primeşte câte 11.000 euro din partea federaţiei internaţionale.

Diego Armando Maradona a fost jucătorul care a adus cea de-a doua Cupă Mondială din palmaresul Argentinei, în 1986. La finalul turneului, Maradona a înscris şase goluri şi a primit Balonul de aur al competiţiei. Şi-a încheiat cariera internaţională cu un total de 91 apariţii şi 34 reuşite, dar şi cu o finală jucată în 1990 şi pierdută contra Germaniei, 0-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici