CM 2018 | "Nu Islanda l-a oprit pe Messi, ci naţionala Argentinei" / Discursul lui Messi după debutul ratat la Mondial

Lionel Messi a fost ghinionistul partidei Argentina – Islanda, scor 1-1, după ce a ratat un penalty în partea secundă, care i-ar fi adus naţionalei sale cele trei punct cu nordicii, scrie prosport.ro.

5901 afișări
Imaginea articolului CM 2018 | "Nu Islanda l-a oprit pe Messi, ci naţionala Argentinei" / Discursul lui Messi după debutul ratat la Mondial

CM 2018 | "Nu Islanda l-a oprit pe Messi, ci naţionala Argentinei". Messi primeşte în plin toate reacţiile după pasul greşit făcut la Cupa Mondială

Starul Barcelonei a părăsit terenul singur cu capul acoperit de tricoul de joc, declarând, la finalul partidei, că se simte responsabil pentru rezultatul înregistrat pe tabelă.

Enrique Wolff i-a luat apărarea fotbalistului pe care stă presiunea unei ţări.

Fostul internaţional argentinian, Enrique Wolff (69 de ani), care a fost selecţionat de 27 de ori în naţională şi care a mai trecut pe la River Plate, Las Palmas şi Real Madrid, a spus, probabil, un adevăr crud pentru Messi: "Nu Islanda l-a oprit pe Messi, ci naţionala Argentinei l-a oprit, deoarece coechipierii săi au avut nevoie de prea mult timp pentru a-i furniza baloane".

Citiţi continurea pe prosport.ro

La finalul celor 90 de minute, starul argentinian a transmis că, din punctul său de vedere, Argentina ar fi meritat să câştige meciul. Apoi, şi-a recunoscut greşeala: "Supărarea rămâne pentru că am fi meritat să câştigăm meciul, însă trebuie să mai îmbunătăţim câteva aspecte. Le sunt recunoscător oamenilor. Am greşit când am ratat penalty-ul, eram conştienţi de nebunia fanilor, am rămas calmi, dar îndureraţi şi supăraţi. Mă simt responsabil pentru că nu am fost capabil să aduc cele trei puncte. Voiam să începem cu o victorie şi am fi meritat mai mult, dar nu se schimbă nimic. Trebuie să câştigăm următoarele două meciuri", a spus Messi, citat de presa internaţională.

Aflaţi pe prosport.ro şi cum a reacţionat selecţionerul Argentinei după meci

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici