CM 2018 | Partidele Suedia-Anglia şi Rusia-Croaţia vor decide a doua semifinală a Campionatului Mondial de Fotbal

Suedia-Anglia şi Rusia-Croaţia sunt ultimele două sferturi de finală de la Campionatul Mondial.

1462 afișări
Imaginea articolului CM 2018 | Partidele Suedia-Anglia şi Rusia-Croaţia vor decide a doua semifinală a Campionatului Mondial de Fotbal

CM 2018 | Partidele Suedia-Anglia şi Rusia-Croaţia vor decide a doua semifinală a Campionatului Mondial de Fotbal

Sâmbătă vor avea loc meciurile care vor decide a doua semifinală din Rusia. În cele două partide se vor întâlni 4 naţionale din Europa.

Primul duel se va da între Suedia şi Anglia. Ambele vin după confruntări dificile în optimile competiţiei. Suedia a eliminat Elveţia, 1-0, printr-un gol marcat de Emil Forsberg, min. 66. Anglia a trecut în faza precedentă de Columbia, pe care învins-o la loviturile de departajare. Scorul celor 90 de minute şi a reprizelor de prelungire a fost 1-1, golul englezilor fiind marcat de Harry Kane în minutul 57.

Sfertul dintre Rusia şi Croaţia este unul echilibrat. Ambele vin după rezultate asemănătoare în optimi, de unde s-au calificat în urma loviturilor de departajare. Rusia a remizat cu Spania (1-1), după ce a fost condusă încă din minutul 4 al partidei, în urma unui autogol al lui Sergey Ignashevich. A revenit prin Artem Dzyuba, min. 41, iar scorul s-a păstrat şi pe parcursul reprizelor de prelungire.

Meciul Croaţiei a avut aceeaşi evoluţie. S-a văzut condusă de Danemarca încă din minutul 1, după reuşita lui Mathias Jorgensen, dar şi-a revenit repede şi a marcat prin atacantul Mario Mandzuki în min. 4. Scorul de 1-1 s-a menţinut până la finalul celor 180 de minute, iar Croaţia s-a impus la loviturile de la 11 metri.

Suedia-Anglia se dispută de la ora 17:00, iar Rusia-Croaţia începe la ora 21:00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici