CM 2018: Polonia - Columbia, scor 0-3, în Grupa H

Columbia nu a avut emoţii în al doilea meci din cadrul grupei H a Campionatului Mondial din Rusia, şi s-a impus cu 3-0 în faţa fostei adversare a României, Polonia

383 afișări
Imaginea articolului CM 2018: Polonia - Columbia, scor 0-3, în Grupa H

CM 2018: Polonia - Columbia, scor 0-3, în Grupa H

Lewandowski&Co au înscris de şase ori împotriva României în preliminariile Campionatului Mondial, învingând cu 3-0, respectiv 3-1, dar au fost de nerecunoscut împotriva sud-americanilor, bifând primul şut pe poartă abia în minutul 59. Yerry Mina a deschis scroul în minutul 40 cu o lovitură de cap, la prima şi singura minge pe spaţiul porţii din prima repriză. Falcao a majorat diferenţa columbienilor în minutul 70, după ce a fructificat o pasă perfectă a lui Quintero şi l-a executat pe Szczesny. Acelaşi Falcao a oferit şi un assist cinci minute mai târziu, la golul lui Cuadrado care a închis tabela şi a spurlberat speranţele polonezilor pentru calificarea în optimi.

Columbia face 3 puncte şi este la un punct de primele două locuri, ocupate de Japonia şi Senegal. În ultima etapă, sud-americanii vor da piept cu senegalezii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici