CM 2018 | Spania bate Iran cu un gol neobişnuit al lui Diego Costa şi egalează Portugalia în fruntea Grupei B

Spania a învins la limită Iran, 1-0 la Kazan, şi a egalat Portugalia în fruntea Grupei B de la Cupa Mondială din Rusia. Graţie golului norocos semnat de Diego Costa, Furia Roja atacă ultima etapă de pe picior de egalitate cu naţionala lui Ronaldo. Pe 25 iunie se joacă Portugalia - Iran şi Spania - Maroc, iar ibericii care vor câştiga la diferenţa mai mare vor lua şi primul loc în grupă.

1362 afișări
Imaginea articolului CM 2018 | Spania bate Iran cu un gol neobişnuit al lui Diego Costa şi egalează Portugalia în fruntea Grupei B

CM 2018 | Spania bate Iran cu un gol neobişnuit al lui Diego Costa şi egalează Portugalia în fruntea Grupei B

Spania - Portugalia 3-3, Iran - Maroc 1-0 şi Portugalia - Maroc 1-0 sunt rezultate care pun presiune pe Hierro şi ai lui. Furia Roja e abia la meciul al doilea, dar e obligată să câştige. Pentru calificare, pentru şefia grupei, pentru un culoar mai uşor în fazele finale. Şi Hierro nu face multe schimbări faţă de thriller-ul cu Portugalia. Dani Carvajal în locul lui Nacho, Vazquez în locul lui Koke pentru mai multă viteză şi viziune. Şi atât! Pentru că angrenajul e pus la punct. La fel ca defensiva de fier a norocosului Queiroz.

Când fost campioană mondială e în foame de puncte şi are în faţă un adversar aparent modest, aşteptările sunt pentru un scor mare. Dar Queiroz şi băieţii lui joacă de mulţi ani rolul victimei sigure care vrea să dea lovitura. Şi portughezul ştie că nu are altă şansă decât să se apere. Aşa că-şi pune elevii pe două linii, îşi ia gândul de la atac şi îi aruncă mănuşa lui Hierro: "Treci prin defensiva asta dacă poţi!".

Citiţi continuarea pe prosport.ro
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici