CM de handbal: Campioana mondială, Spania, eliminată în semifinale. Finala, disputată între Qatar şi Franţa

Naţionala de handbal masculin a Qatarului, gazda Campionatului Mondial din 2015, va disputa finala competiţiei cu Franţa, după ce a eliminat echipa Poloniei, în timp ce francezii au trecut de deţinătoarea trofeului, Spania, în semifinalele de vineri.

399 afișări
Imaginea articolului CM de handbal: Campioana mondială, Spania, eliminată în semifinale. Finala, disputată între Qatar şi Franţa

CM de handbal: Campioana mondială, Spania, eliminată în semifinale. Finala, disputată între Qatar şi Franţa (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

În prima semifinală a zilei, Qatar a învins reprezentativa Poloniei, cu scorul de 31-29 (16-13), iar în cea de-a doua, Franţa a trecut de deţinătoarea trofeului, Spania , cu 26-22 (18-14).

În urma victoriei din semifinala cu Polonia, reprezentativa Qatarului devine prima naţiune non-europeană care va juca finala unui Campionat Mondial din de 77 de ani a competiţiei.

De asemenea, în primele meciuri pentru clasarea finală pe locurile 5-8, Croaţia a învins Germania, cu scorul de 28-23, iar Danemarca a trecut de Slovenia, cu 36-33. Astfel, pentru locurile 5-6 vor juca Danemarca şi Croaţia, iar pentru clasarea finală pe poziţiile 7-8, Germania şi Slovenia.

Cele două meciuri, dar şi finalele pentru medalii vor avea loc duminică.

Ttilul mondial a fost câştigat la ediţia din 2013 de Spania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici