Coasta de Fildeş s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Africii pe Naţiuni

Echipa naţională a Coastei de Fildeş s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Africii pe Naţiuni, cea de-a doua reprezentativă din grupa D care va accede în faza următoare a competiţiei se va stabili între Guineea şi Mali în urma unei trageri la sorţi care va avea loc joi.

92 afișări
Imaginea articolului Coasta de Fildeş s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Africii pe Naţiuni

Coasta de Fildeş s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Africii pe Naţiuni (Imagine: Shutterstock)

Coasta de Fildeş a învins, miercuri, la Malabo, cu scorul de 1-0 (1-0), selecţionata Camerunului prin golul marcat de Gradel, în minutul 36.

Formaţiile din Guineea şi Mali au încheiat la egalitate, la Mongomo, scor 1-1 (1-0), în ultima etapă a grupei D. Guineea a deschis scorul prin Constant, în minutul 15, din penalti, Mali reuşind egalarea prin Maiga, în minutul 47. Mali a ratat un penalti prin Keita, în minutul 18.

În urma acestor rezultate, grupa a fost câştigată de Coasta de Fildeş, cu cinci puncte, în timp ce Camerunul a încheiat pe ultimul loc, cu două puncte. Guineea şi Mali au încheiat grupa la egalitate perfectă, cu câte trei puncte şi golaveraj 3-3. Echipa care se va califica în sferturile de finală se va stabili joi prin tragere la sorţi.

În sferturile de finală ale Cupei Africii pe Naţiuni, Coasta de Fildeş va întâlni reprezentativa din RD Congo, iar Tunisia va juca împotriva selecţionatei care va câştiga tragerea la sorţi dintre Guineea şi Mali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici