Cociş a primit permisul de rezidenţă permanentă în SUA

Mijlocaşul Răzvan Cociş a primit green card-ul, permisul de rezidenţă permanentă în Statele Unite, astfel că a eliberat un loc de jucător străin în cadrul lotului echipei Chicago Fire, care evoluează în Major League Soccer, informează presa americană.

441 afișări
Imaginea articolului Cociş a primit permisul de rezidenţă permanentă în SUA

Razvan Cocis (Imagine: Bogdan Iordache / Mediafax Foto)

Jucătorul român s-a alăturat echipei din Chicago, în urmă cu un an, la 14 iulie 2014, după ce şi-a reziliat contractul cu gruparea ucraineană FC Hoverla Ujgorod. În 20 de meciuri pentru Chicago Fire, el a marcat un gol şi a oferit două pase decisive.

Cu 50 de selecţii la naţională, Cociş, 32 de ani, a mai evoluat la U Cluj, Şerif Tiraspol, Poli Timişoara, Lokomotiv Moscova, Al Nassr, Karpatîi Lvov şi FC Rostov.

David Accam (Ghana), Adailton (Brazilia), Guly do Prado (Brazilia), Kennedy Igboananike (Nigeria), Joevin Jones (Trinidad Tobago) şi Shaun Maloney (Scoţia) ocupă în acest moment şase din cele opt locuri de străini din lotul echipei Chicago Fire.

Jucători consacraţi în fotbalul european au ales să evolueze în MLS, printre aceştia numărându-se Andrea Pirlo (recent transferat la New York City FC), Frank Lampard (New York City FC), Steven Gerard (LA Galaxy) şi David Villa (New York City FC).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici