Comisia de Disciplină a decis. Cât a fost suspendat Tamaş după eliminarea din meciul cu Serbia

Convocarea lui Gabriel Tamaş pentru ”dubla” cu Lituania şi Serbia a surprins pe toată lumea, acesta fiind titularizat de selecţionerul Cosmin Contra în ambele partide. Fundaşul a încasat un cartonaş roşu în prima parte a meciului cu Serbia, şi a acordat un penalty care, din fericire, a fost executat slab de oaspeţi, astfel că tabela s-a închis la 0-0.

1393 afișări
Imaginea articolului Comisia de Disciplină a decis. Cât a fost suspendat Tamaş după eliminarea din meciul cu Serbia

Comisia de Disciplină a decis. Cât a fost suspendat Tamaş după eliminarea din meciul cu Serbia

Comisia de Disciplină a luat o decizie în privinţa jucătorului de 35 de ani. Tamaş a primit o suspendare de trei partide după ce a văzut direct cartonaşul roşu de la arbitrul partidei, Kevin Bloom. Astfel, Contra nu se va mai putea baza pe serviciile acestuia în ”dubla” cu Muntenegru şi Lituania, dar nici în primul meci de anul viitor, scrie Pro Sport.

65 de selecţii a bifat Gabriel Tamaş pentru prima reprezentativă a naţionalei, marcând trei goluri. În prezent la Hapoel Haifa, în Israel, fundaşul român a cucerit un titlu de campion şi o Cupă a României cu FCSB, respectiv două Cupe şi o Supercupă cu Dinamo.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici