Comisia de Recurs a LPF a respins apelul FC Rapid în cazul "Varga - Bălan"

Comisia de Recurs a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a respins, marţi, apelul FC Rapid împotriva deciziei Comisiei de Disciplină a LPF, care miercuri a suspendat soluţionarea cazului "Varga - Bălan", a anunţat ofiţerul de presă al LPF, Adrian Ionescu.

12 afișări
Imaginea articolului Comisia de Recurs a LPF a respins apelul FC Rapid în cazul "Varga - Bălan"

Dacian Varga şi Tiberiu Bălan (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Comisia de Recurs a LPF a respins recursul clubului Rapid şi, pe cale de consecinţă, conform încheierii din 10 martie formulată de Comisia de Disciplină, Comisia pentru Soluţionare a Litigiilor şi Comisia de Disciplină urmează să judece cauza pe fond privind dreptul de joc al fotbaliştilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan în meciul cu FC Timişoara. Comisia pentru Soluţionare a Litigiilor va începe la ora 16.00, iar cele două cluburi au drept la recurs", a precizat ofiţetul de presă al LPF.

FC Timişoara a depus săptămâna trecută un memoriu la Comisia de Disciplină a LPF, prin care contestă dreptul de joc la Rapid al fotbaliştilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan, în partida directă din cadrul etapei a XX-a a Ligii I. Oficialii grupării timişorene se consideră îndreptăţiţi să câştige meciul cu 3-0 la masa verde, acuzând nereguli în transferurile şi legitimările jucătorilor Varga şi Bălan.

Comisia de Disciplină a LPF a suspendat, miercuri, soluţionarea contestaţiei depuse de FC Timişoara privind dreptul de joc al lui Tiberiu Bălan şi al lui Dacian Varga în Liga I, după împrumutul lor de la Sportul Studenţesc, şi a solicitat un punct de vedere din partea Comisiei pentru Soluţionare a Litigilor.

În replică, FC Rapid a depus memoriu la Comisia de Recurs a LPF împotriva deciziei Comisiei de Disciplină a LPF care miercuri a suspendat soluţionarea cazului "Varga - Bălan".

Echipa Rapid Bucureşti a învins, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia FC Timişoara, în primul meci al etapei a XX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici