Comitetul de Urgenţă al FRF a hotărât reprogramarea finalelor Cupei României şi Cupei Ligii

Comitetul de Urgenţă al FRF a decis, miercuri, cu unanimitate de voturi, schimbarea programului competiţional al Cupei României şi Cupei Ligii.

464 afișări
Imaginea articolului Comitetul de Urgenţă al FRF a hotărât reprogramarea finalelor Cupei României şi Cupei Ligii

Comitetul de Urgenţă al FRF a hotărât reprogramarea finalelor Cupei României şi Cupei Ligii

Modificarea programului are ca scop asigurarea condiţiilor optime de pregătire pentru echipa naţională a României, în vederea participării la Campionatul European din Franţa. Finala Cupei României a fost mutată de pe data stabilită iniţial, 14 mai, cu patru zile mai devreme, pe 10 mai. Deşi era programată iniţial pentru data de 11 mai, finala Cupei Ligii se va desfăşura înainte de startul viitorului sezon competiţional, 2016/2017, pe 17 iulie.

"Conform cu art. 36 din Statutul FRF, Comitetul de Urgenţă în componenţa Răzvan Burleanu, preşedinte FRF, Gino Iorgulescu, prim-vicepreşedinte FRF şi Octavian Goga, vicepreşedinte FRF, a decis, în unanimitate, modificarea programului competiţional al Cupei României şi al Cupei Ligii, având în vedere interesul comun al FRF şi al LPF, de a asigura toate condiţiile de pregătire pentru echipa naţională în vederea participării acesteia la turneul final EURO 2016", se scrie într-un comunicat oficial postat pe site-ul LPF.

Primul meci al naţionalei României la Euro 2016 va avea loc în data de 10 iunie, la ora 21:00, pe Stade de France din Paris. Adversara este naţionala Franţei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici