Componenţa grupelor Ligii Campionilor, sezonul 2019-2020

Joi s-au tras la sorţi grupele Ligii Campionilor, pentru sezonul 2019-2020. Cea mai dificilă este Grupa F, din care face parte şi fosta adversară a lui CFR Cluj din play-off-ul competiţiei, Slavia Praga.

294 afișări
Imaginea articolului Componenţa grupelor Ligii Campionilor, sezonul 2019-2020

Componenţa grupelor Ligii Campionilor, sezonul 2019-2020

Cehii vor avea parte de 6 meciuri infernale, în compania formaţiilor Borussia Dortmund, Barcelona şi Inter Milano. Liverpool, câştigătoarea ultimei ediţii, a fost distribuită în Grupa E, alături de Napoli, Salzburg şi Genk.

Componenţa grupelor:
GRUPA A

PSG
Real Madrid
Club Brugge
Galatasaray

GRUPA B
Bayern
Tottenham
Olympiacos
Steaua Roşie Belgrad

GRUPA C
Manchester City
Şahtior Doneţk
Dinamo Zagreb
Atalanta

GRUPA D
Juventus
Atletico
Bayer Leverkusen
Lokomotiv Moscova

GRUPA E
Liverpool
Napoli
Salzburg
Genk

GRUPA F
FC Barcelona
Borussia Dortmund
Inter Milano
Slavia Praga


GRUPA G
Zenit
Benfica
Lyon
Leipzig

GRUPA H
Chelsea
Ajax
Valencia
Lille

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici