Concordia Chiajna - CFR Cluj, scor 2-1, în Liga I

Echipa CFR Cluj a fost învinsă, luni, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), de formaţia Concordia Chiajna, în ultimul meci al etapei a VIII-a a Ligii I, în care oaspeţii au evoluat în inferioritate numerică, iar gazdele au ratat un penalti.

209 afișări
Imaginea articolului Concordia Chiajna - CFR Cluj, scor 2-1, în Liga I

Concordia Chiajna - CFR Cluj, scor 2-1, în Liga I

Golurile învingătorilor au fost marcate de Cristescu, în minutele 19 şi 88, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Beleck, în minutul 74.

1-0: Pena l-a lansat în adâncime pe Cristescu şi acesta a înscris cu un şut cu exteriorul sub bara transversală de la 10 metri.

1-1: Voiculeţ a dat o pasă de 30 de metri, Beleck a preluat, a pătruns în careu şi a înscris cu un şut de la 11 metri lateral stânga.

CFR Cluj a rămas în inferioritate numerică din minutul 78, după ce Tînc a văzut al doilea cartonaş galben pentru o ţinere asupra lui Pena.

În minutul 84, Cristescu (Concordia Chiajna) a ratat un penalti dictat în urma unui fault în careu comis de Tiago Lopes asupra lui Purece.

2-1: Pena a centrat din partea dreaptă şi Cristescu a înscris golul victoriei cu un şut de la 8 metri.

Concordia Chiajna: Matache - Vagner (Bărboianu '50), Sîrghi, Mamele, Bucurică - Serediuc (Răducanu '66), Pană (Constantinescu '81), Giurgiu, Purece, Cristescu - Pena. Antrenor: Marius Baciu.

CFR Cluj: T. Marc - Tiago Lopes, Larie, Tînc, Camora - Petrucci, A. Mureşan (Voiculeţ '59) - Jakolis, Cristian (L. Goian '82), Păun (Vitor Bruno '64) - Beleck. Antrenor: Francisc Dican.

Cartonaşe galbene: Vagner '17, Bărboianu '87 / Tînc '56, '78, Tiaho Lopes '84, Vitor Bruno '85.

Cartonaş roşu: Tînc '78.

Arbitri: Adrian Cojocaru (central) - Marius Marchidanu, Gabriel Stroe (asistenţi) - Eduard Ioniţă (rezervă).

Observatori: Ioan Onicaş, Ion Catoi.

La partida de la Chiajna au asistat selecţionerul naţionalei României, Anghel Iordănescu, şi tehnicianul formaţiei Dinamo Bucureşti, Mircea Rednic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici