Conducerea clubului Hermannstadt dezminte informaţiile că echipa ar fi de vânzare

Clubul Hermannstadt a emis un comunicat de presă în care a clarificat situaţia echipei din Sibiu. În urma informaţiilor apărute despre formaţia de pe locul 12 din Liga 1, că ar fi de vânzare şi în criză financiară, conducerea clubului a precizat că totul este fals.

104 afișări
Imaginea articolului Conducerea clubului Hermannstadt dezminte informaţiile că echipa ar fi de vânzare

Conducerea clubului Hermannstadt dezminte informaţiile că echipa ar fi de vânzare

"În urma unor articole apărute în cursul zilei de azi (n.red. - duminică, 3 noiembrie) în presa centrală despre situaţia financiară a A.F.C. Hermannstadt, conducerea FCH dezminte orice intenţie de vânzare a clubului! Subliniem: A.F.C. Hermannstadt nu este de vânzare, nu este nici în criză! Din contră, clubul nostru este pe o linie de dezvoltare menită să formeze o echipă performantă la Sibiu. Vrem să creştem FCH din toate punctele de vedere, mai ales sportiv şi financiar. Tocmai de aceea se poartă discuţii cu potenţiali noi investitori, atât din ţară, cât şi din străinătate, care să creadă şi să aibă încredere în acest proiect. De asemenea, recunoaştem şi ne asumăm că există în prezent două luni restante de plată la jucătorii legitimaţi la echipă. Fiindcă ne asumăm asta, vom lua în scurt timp măsurile aferente. Săptămâna viitoare, până la următorul meci din Liga I, programat vineri, 8 noiembrie, ora 20:30, fotbaliştilor noştri li se va plăti unul dintre cele două salarii restante, urmând ca până în pauza competiţională de la mijlocul lunii noiembrie, să le fie virat şi celălalt salariu.

Considerăm că eforturile noastre de a menţine A.F.C. Hermannstadt pe prima scenă a fotbalului românesc nu ar trebui să treacă neobservate. Suntem nevoiţi să nu jucăm la Sibiu, în faţa fanilor noştri, pentru al doilea sezon consecutiv, iar acest lucru nu ne aduce nici un beneficiu financiar. Totodată, cheltuielile suportate sunt pe măsură. Nu trebuie trecut cu uşurinţă peste faptul că în acest moment se fac eforturi considerabile să putem reveni acasă până la sfârşitul acestei luni.

Sperăm ca aceste ipoteze lansate în presă să nu facă uitat în spaţiul public rezultatul pozitiv obţinut aseară de echipa noastră în derbyul judeţului Sibiu. Avem tot respectul pentru suporterii A.F.C. Hermannstadt, pe care îi asigurăm de continuitatea echipei!

Cu respect pentru fotbal,

A.F.C. Hermannstadt", se arată în comunicatul emis pe site-ul oficial al clubului Hermannstadt.

Echipa pregătită de Eugen Neagoe este pe locul 12 în clasamentul Ligii 1, cu 13 puncte, adunate în 15 etape. În ultima rundă, Hermannstadt a remizat pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaş, scor 1-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici