Conducerea de la Galatasaray nu a primit votul de încredere al Adunării Generale şi va fi schimbată

Conducerea clubului Galatasaray nu a primit votul de încredere al Adunării Generale a grupării, duminică, şi va fi schimbată în urma unor alegeri ce vor avea loc în cel mult 30 de zile şi la care actualii oficiali nu vor putea candida, informează agenţia Anatolia, citată de sondakika.com.

19 afișări
Imaginea articolului Conducerea de la Galatasaray nu a primit votul de încredere al Adunării Generale şi va fi schimbată

Conducerea de la Galatasaray nu a primit votul de încredere al Adunării Generale şi va fi schimbată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, Adunarea Generală, care a durat nouă ore şi jumătate, a aprobat raportul financiar prezentat de conducerea clubului, dar nu a acordat un vot de încredere din punct de vedere administrativ. "Conform regulamentului nimeni din actuala conducere nu va putea candida timp de un an. Era Polat s-a încheiat", notează sondakika.com.

Preşedintele clubului din Istanbul, Adnan Polat, a declarat că va face demersurile necesare pentru a încerca anularea deciziei Adunării Generale.

Cu două zile înainte de Adunarea Generală, clubul Galatasaray a renunţat la colaborarea cu tehnicianul Gheorghe Hagi, de comun acord cu românul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici