Confruntarea Astra-Craiova. Zece zile până la finala Cupei României

  • Viitorul Pandurii Tg. Jiu - Craiova 2-2, la general 2-5
  • Finala Cupei României se joacă pe 22 mai, la Ploieşti
  • 7.500 de fani vor primi acces la finala Cupei României
238 afișări
Imaginea articolului Confruntarea Astra-Craiova. Zece zile până la finala Cupei României

Zece zile până la finala Cupei României

În mai puţin de 10 zile vom afla câştigătoarea Cupei României din acest sezon. Astra va juca împotriva Craiovei în finală, la Ploieşti. 

Oltenii s-au calificat după ce au trecut în semifinale de Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Poate că scorul nu o arată, dar nu au fost probleme pentru Craiova. Chiar dacă a fost 2-2, scorul din tur, 3-0, le-a permis să stea relaxaţi şi să îşi şi odihnească din titulari, precum Dan Nistor sau Andrei Ivan. Fără ei în teren, Ofosu şi Tudorie s-au asigurat că nu va fi o înfrângere pentru Craiova, care merge în finală cu scorul general de 5-2.
 
După meci, Alexandru Tudorie s-a bucurat de calificare, dar nu renunţă să spere şi la campionat, chiar dacă şansele Craiovei sunt mai mult matematice.
 
„Noi credem până la final, intrăm motivaţi la fiecare meci, poate vom reuşi să obţinem 3 puncte în aceste 9 meciuri şi CFR să facă un punct, FCSB două”, a declarat el pentru Telekom Sport.
 
Finala este pe 22 mai, pe stadionul „Ilie Oană”. Fanii revin în tribune după mai bine de 14 luni de când i-am văzut ultima dată pe stadioane. 7.500 de suporteri vor veni să îşi susţină favoriţii, dacă demonstrează că nu sunt infectaţi. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici