Confruntarea dintre Leeds şi Aston Villa, anulată din cauza unui focar de Covid în echipa lui Marcelo Bielsa

  • Meciul dintre Leeds şi Aston Villa a devenit cel mai recent meci amânat în Premier League din cauza Coronavirusului.
  • Cele două echipe urmau să joace marţi, pe 28 decembrie, dar acum a fost confirmat că meciul este amânat.
180 afișări
Imaginea articolului Confruntarea dintre Leeds şi Aston Villa, anulată din cauza unui focar de Covid în echipa lui Marcelo Bielsa

Un număr mare de jucători din echipa lui Marcelo Bielsa au fost testaţi pozitiv de Covid înaintea meciului cu Liverpool, meci ce trebuia să aibă loc astăzi, de Boxing Day, dar a fost anulat pentru că jucătorii au intrat în izolare, scrie The Sun.

Putem confirma că meciul nostru din Premier League din 28 decembrie cu Aston Villa a fost amânat. Deşi nu au existat cazuri noi de Covid în echipă, majoritatea celor care au fost testaţi pozitiv înainte de meciul cu Livepool încă nu au ieşit din izolare. Prin urmare, încă nu avem destui jucători din prima echipă pentru a îndeplini cerinţele Premier League pentru meci” a fost anunţul oficial al celor de la Leeds United.

Toată lumea de la Aston Villa ar dori să transmită cele mai bune urări şi o recuperare rapidă tuturor celor afectaţi de la Leeds United” a fost răspunsul echipei antrenate de Steven Gerrard, care este de asemenea în izolare, după ce sâmbătă a fost testat pozitiv.

În Premier League, dar şi în toată ţara, au crescut foarte mult numărul de cazuri pozitive pe seama evoluţiei variantei Omicron, despre care cercetătorii spun că este mult mai contagioasă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici