Confuzie de zile mari: Doi fani ai lui Liverpool nu au putut vedea meciul cu Genk pentru că au ajuns în Gent

Doi fani ai echipei Liverpool nu au putut vedea de pe stadion meciul disputat de echipa favorită contra lui Genk pentru că au confundat oraşul belgian cu un altul cu nume asemănător, Gent.

655 afișări
Imaginea articolului Confuzie de zile mari: Doi fani ai lui Liverpool nu au putut vedea meciul cu Genk pentru că au ajuns în Gent

Confuzie de zile mari: Doi fani ai lui Liverpool nu au putut vedea meciul cu Genk pentru că au ajuns în Gent

Potrivit hln.be, cei doi şi-au dat seama de greşeala comisă cu câteva minute înainte de startul jocului din Liga Campionilor, după ce au plătit 220 de euro, sumă care a inclus biletul de tren de 150 de euro şi tichetul de acces în stadion, în valoare de 70 de euro.

În cele din urmă, suporterii au urmărit partida într-un restaurant din Gent, aflat la aproximativ 130 de kilometri de locul de disputare al jocului.

În urma celor întâmplate, clubul Gent a reacţionat pe contul de Twitter, invitându-i pe cei doi fani la meciul pe care îl va disputa joi seara, în grupele Europa League, contra celor de la Wolfsburg: "Dacă îi cunoaşte cineva pe cei doi sau are date de contact, spuneţi-le că sunt invitaţi la meciul nostru contra lui Wolfsburg, de diseară".

Nu este prima confuzie de acest gen între Genk şi Gent. După tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor, clubul Napoli a transmis pe reţelele de socializare că va evolua împotriva lui Gent, deşi era vorba despre Genk.

Liverpool a învins-o pe Genk, scor 4-1, în runda a treia din grupa E a Ligii Campionilor. Echipa lui Jurgen Klopp a punctat prin Alex Oxlade-Chamberlain, de două ori, Sadio Mane şi Mohamed Salah, în timp ce unicul gol al belgienilor a fost reuşit de Stephen Odey.

Taguri:
liverpool,
genk,
gent

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici