Conor McGregor, găsit vinovat pentru asalt. Ce amendă a primit luptătorul

Luptătorul de arte marţiale mixte, Conor McGregor, a fost găsit vinovat pentru asalt, după o altercaţie petrecută în aprilie, într-un bar din Dublin. Irlandezul a fost amendat cu 1000 de euro în urma incidentului.

265 afișări
Imaginea articolului Conor McGregor, găsit vinovat pentru asalt. Ce amendă a primit luptătorul

Conor McGregor, găsit vinovat pentru asalt. Ce amendă a primit luptătorul

În luna aprilie, Conor McGregor a lovit un bătrân, în barul Marble Arch din Dublin, după ce i-a oferit acestuia Proper Twelve, whiskey-ul produs de luptătorul irlandez, însă bătrânul refuzând să bea. Conor l-a lovit cu pumnul stâng în faţă, iar bătrânul abia a reacţionat, în timp ce McGregor a fost scos de doi prieteni în afara localului.

Vineri, luptătorul irlandez a fost găsit vinovat pentru incidentul petrecut în aprilie şi a fost amendat cu 1000 de euro.

Domnul Kheogh, bătrânul implicat în scandal, a refuzat să depună plângere, el acceptând scuzele venite din partea lui McGregor.

În legătură cu acest eveniment, McGregor a declarat, în luna august, pentru ESPN: ”Nu contează ce s-a întâmplat acolo. Am procedat greşit. Omul acela merita să se bucure de timpul său petrecut în acel bar fără să se sfârşească în acel mod”.

Aceasta nu este pentru prima dată când McGregor a avut probleme cu legea. În luna iulie a anului 2018, McGregor a fost implicat într-un incident violent petrecut înaintea unei gale de lupte. Atunci, irlandezul a atacat, alături de mai mulţi colegi de antrenamente, autocarul în care se afla Khabib Nurmagomedov.

Cei doi au intrat în ring, în octombrie, McGregor pierzând întâlnirea, după o manevră de submission executată de Khabib Nurmagomedov.

De asemenea, McGregor a atras atenţia autorităţilor după ce i-a distrus telefonul mobil unui fan care dorea să îşi facă o fotografie cu vedeta UFC.

După ce în luna martie şi-a anunţat retragerea din Ultimate Fighting Championship, irlandezul a declarat recent că va reveni în cuşcă în luna ianuarie a anului 2020.

Foto: Hepta

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici