Conor McGregor pregătit să lupte în locul lui Khabib Nurmagomedov cu Tony Ferguson. „Sunt în formă"

Khabib Nurmagomedov s-a retras din gala UFC 249, din lupta cu Tony Ferguson. Khabib a rămas în Rusia după ce graniţele ţării au fost închise. Conor McGregor este de părere că luptătorul daghestanez nu a făcut tot posibilul pentru a lupta.

230 afișări
Imaginea articolului Conor McGregor pregătit să lupte în locul lui Khabib Nurmagomedov cu Tony Ferguson. „Sunt în formă"

Conor McGregor pregătit să lupte în locul lui Khabib Nurmagomedov cu Tony Ferguson. „Sunt în formă"

Gala UFC 249 ar fi trebuit să aibă loc în Brooklyn, dar ar putea fi anulat după ce a rămas fără lupta principală. Khabib Nurmagomedov, campionul categorie uşoare, s-a retras din lupta cu Tony Ferguson.

Acest lucru s-a întâmplat după ce a călătorit în Rusia înaintea evenimentului şi, între timp, a fost implementată restricţia pentru călătorii.

Conor McGregor îl pune acum la zid pe Nurmagomedov şi spune că el ar fi făcut orice ca să intre în ring.

„Sunt în formă să lupt chiar acum. Când au început toate astea am spus că sunt fericit că nu am o luptă programată. Dacă aş fi avut, aş fi făcut orice ar fi fost necesar să lupt şi să câştig. Atât Tony cât şi Khabib au fost implicaţi într-un joc de găini înainte de luptă, iar Khabib a fost primul care s-a speriat. Scorul retragerilor a devenit 3-2 în favoarea lui Tony. Khabib a fugit din Statele Unite ale Americii înaintea pandemiei. Foarte riscant. Felicitări, Tony”, a spus Conor McGregor, pe Twitter.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici